607ef2b6033ad4001c46795f_edited_edited_e

KOP/LOGO

Ratio is een mooi gegeven, maar voor mij is het zesde zintuig, m’n intuïtie, minstens even belangrijk

Ik ben van mening dat we nu een tijdperk in gaan waar het veel meer gaat om creativiteit en het volgen van intuïtie. Vaste structuren en oude gewoonten werken niet meer. Voor mensen niet, noch voor organisaties.

Ruimte maken en inzicht en zelfvertrouwen geven aan mensen om mij heen

Ik heb een warm (moeder)hart voor jongeren, smelt hoe open en onbevangen ze naar de wereld kunnen kijken. 


Uitdagingen en gestelde doelen verpak ik graag in leuke en aansprekende concepten. Het liefst in een jasje van sprankels, kleur en een dosis inspiratie. We moeten er blij van worden! Ruimte maken en inzicht en zelfvertrouwen geven aan mensen om mij heen.

 

Het leven is te kort voor saai, grauw en veel van hetzelfde. Ik ben gek op kleuren, materialen, geur en sfeer. Onze zintuigen zijn onze voelsprieten. Door deze te voeden, voeden we onszelf.

607ef3d5033ad4001c467a0c_edited_edited.j
 

Zelfinzicht is de basis voor verandering en ontwikkeling

Coaching. Een woord wat je zo vaak hoort, dat het vaak net geen vlekken geeft. En toch… uiteindelijk toch een woord wat bij mij past. Puur omdat ik het dagelijks doe, vanuit mijn hart. Van mens tot mens.

 

Ik heb door mijn eigen levenslessen geleerd te luisteren, naar de kern te gaan, samen te vatten en dit te vertalen en handen en voeten geven. Humor en relativeren zijn hierbij toverwoorden.


Bij coaching maak ik vaak gebruik van kleur. De taal van kleur geeft snel en diep inzicht in jezelf en jouw organisatie of team. De gaven en kwaliteiten van jou, je organisatie of jouw team worden direct zichtbaar