607ef29a033ad4001c467941_edited.jpg

(BUSINESS) COACHING

Kleur als basisgereedschap

Coaching. Een woord waar je wellicht vlekken van krijgt. Ik heb hier over nagedacht, en toch dekt dit wat mij betreft de lading. Ik weet het, als coach zou je je moeten verdiepen in een ‘niche’ of specifieke doelgroep. Dat wil ik niet. Juist de diversiteit in mensen en organisaties is zo mooi. Ook omdat er onderliggend uiteindelijk vaak dezelfde problematiek en uitdagingen liggen, alleen verpakt in een ander jasje. We zijn tenslotte net mensen…


Mijn ‘basisgereedschap’ om mee te werken is kleur. Kleur, kleur en nog eens kleur. Ik kan wel stellen dat het in mijn dna zit. Kleur is een (h)eerlijke manier om snel tot de kern te komen, binnen organisaties en persoonlijk. Opstellingen, vragen, inzichten, communicatie, emoties…. Alles kun je met kleur doen aan het licht brengen maar ook andersom: met kleur kun je ook je gestelde doelen gemakkelijker realiseren.


De kleurenmevrouw, de mevrouw van de kleuren, het zal niet de eerste keer zijn dat ik dit hoor… Tja, ik geef toe, dat is wel weer een niche….:)
 

Meer weten?                

Voel je vrij om contact op te nemen!